ForumAkademia - Facebook

Az online szeminárium tematikája

  • Fogalmak és szakkifejezések
  • Első lépések az elektronikus levelezésben
  • Üzenetek küldése
  • Szabályok alkalmazása
  • Feladatok szervezése, archiválás


A leckék szerzője:

Dr. Pétery Kristóf PhD – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa, több mint 1100 elektronikus, informatikai tematikájú szakkönyv szerzője, amelyek közül az egyik az Excel bibliája.


A leckék feltöltéséről minden alkalommal e-mailes értesítést küldünk.


Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát  a +36 1 273-2090-es számon vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A részvételi díj tartalmazza az előadások írásos szakmai anyagait, az ebéd, a kávé és az üdítők költségeit.


Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A kombinált képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni a tantermi előadásra. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a kombinált képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja. 

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére