ForumAkademia - Facebook

Az online szeminárium tematikája

  • Belső toborzás (formális és informális toborzási módok)
  • Külső toborzás lehetőségei
  • Online toborzási csatornák (állásportálok, közösségi média felületek)
  • Online állásportálokon elhelyezett hirdetések
  • LinkedIn, - a szakmai közösségi háló
  • Önéletrajzok szűrése
  • Munkavállalói márkaépítés – a hosszú távon lojális munkaerő felvételének és megtartásának zálog

  

A leckék szerzői évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a toborzás- kiválasztás területén  és folyamatosan lépést tartanak a hazai és nemzetközi HR trendekkel.Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát  a +36 1 273-2090-es számon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.


Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére