ForumAkademia - Facebook

Online tanfolyam az Adobe Illustrator és Photoshop használatának alapfokú elsajátításához

A tanfolyam elvégzéséhez szükséges az Adobe Illustrator és Photoshop programok megvásárlása.

e-szeminárium

A leckék kiküldésére egyszerre kerül sor december 15.-én. 


Tematika:

 

  • Bevezetés az Illustrator használatába ( munkaterület, eszközök, dokumentumkezelés, rajzelemeklétrahozása)
  • Raszterképek vektoralizálása
  • Bevezetés a Photoshop használatába ( eszközök, képfeldolgozás lépései, képek elemzése, rajztáblák, képek létrehozása)
  • Képmanipulációk ( navigáció, színmódok, lépméretezés, rétegek, maszkolás, javító eszközök, hatások További rétegkezelés ( vektoros elemek és festés, rétegigazítások, rétegműveletek, összhatásmódok, vágógörbék, grafikus szűrők)
  • Parancsfájlok, a Bridge fájlkezelő
  • Kitekintés más Adobe (Lightroom, Elements) képszerkesztő programokra

 

 

Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

 

Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát  a +36 1 273-2090-es számon vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére