ForumAkademia - Facebook

Online képzés

Kinek ajánljuk
E-szeminárium cégvezetők, projektvezetők, és mindazok számára, akik előadásaikat hatásos és látványos támogatás mellett kívánják előadni

Tematika
1. lecke – PowerPoint, LibreOffice 5 – Alapfunkciók, képernyő elemei, fájlkezelés, nézetek
Ebben a leckében tárgyaljuk a PowerPoint alkalmazási területeit, a program indítását, a felhasználói felület elemeit, használatát, testreszabását, vagyis munkastílusunknak megfelelő átalakítását. Bemutatjuk a különféle megjelenítési üzemmódokat. Ismertetjük a bemutató-készítés menetét, szempontjait. Mindez hogyan oldható meg az Office 365 használatával? Mik a különbségek (új előfizetési rendszer stb.)?

2. lecke – Prezentáció létrehozása, dia beszúrása, diaelrendezés módosítása
Ebben a leckében ismertetjük a szöveg bevitelét, bemutató kezelését normál és vázlat nézetben. Hogyan oldhatjuk meg ezeket a nyílt forráskódú szoftverekben, például a LibreOffice 5 Impress programjával?

3. lecke – Formázás, szöveg, képek, vonaltípusok, objektumok módosítása
Ezek típusától függően is beállíthatók egyes tulajdonságaik, de több tulajdonság az eltérő objektumokon is hasonló módon alkalmazható. LibreOffice 5 Impress megoldások.

4. lecke – Grafika, táblázatok, diagramok alkalmazása
Tárgyaljuk ezek kialakítási módját, alkalmazási területeit. Kitérünk az Office 2016-ban, illetve az Office 365-ben megjelent új diagramtípusokra is.

5. lecke – Diavetítési effektusok, a bemutató lejátszása
A bemutató lejátszásával kapcsolatos tudnivalókat mutatjuk be, köztük az Office 2016-tal megjelent előadói nézetet. A Microsoft felhős megoldása. Együttműködés a OneDrive meghajtón keresztül. Kapcsolat fenntartása okos eszközökön. Az Office PowerPoint mobilapp (elérhető iOS, Android és Microsoft rendszereken is).

6. lecke – Bevezetés a Prezi használatába
Miben más? A Prezi (Prezi.com) online elérhető, flash alapú, bemutató készítő szoftver, mely ráadásul magyar termék (2007). Az ötletet, témát helyezi a középpontba, körülötte, az asztalon rendezi el a kapcsolódó tartalmakat (a bemutatóban megjeleníthető multimédiás elemeket). Jelenleg már több mint 75 milliónyian használják.
Lineáris gondolkodás helyett gondolati térkép. A prezentációkészítés lépései. A vizuális koncepció.

7. lecke – Prezi-prezentáció készítése
Elkészítünk egy egyszerű prezentációt lépésről lépésre. A téma egy mindenkit érint(het)ő kérdés, egy ház felépítése.

Csoportos kedvezmény

Amennyiben egy cégtől többen jelentkeznek, a 2. fő 10%, minden további jelentkező 15% kedvezményt kap a részvételi díjból.

Információ 
Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Dubán Kittit a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek 
Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó   Nyomtatás
2019.02.19. - 04.02. Online Pétery Kristóf
 
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2019. 02. 19.

Előadó


A lap tetejére