ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

A képzés OPTIMUM verziója is elérhető, aminek keretében megkapja a Közbeszerzési Kódex című kiadványt és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomagot is.

Szakmai napunk kifejezetten az EU-s pályázatok kedvezményezettjei és ajánlattevőik szemszögéből hívja fel a figyelmet a legfontosabb szakmai kérdésekre, figyelemmel a változásokra és az elektronikus kommunikáció kihívásaira. Az oktatás során számos jogeset kerül ismertetésre, melyek tanulságait szakértőink a résztvevőkkel közösen vitatják meg.

Részletes program:

9.30-10.00 Regisztráció

10.00-12.00 dr. Tátrai Tünde előadása

• Jogszabály-módosítások hatása az EUs projektekre
• Értékelés folyamata, hiánypótlás, felvilágosítás kérés, aránytalanul alacsony ár, számítási hiba javítása
• EKR használata, az ellenőrzés során felmerülő problémák
• Előzetes vitarendezés, jogorvoslat és hatása az EUs projektre

12.00-13.00 Ebédszünet

13.00-15.00 dr. Paksi Gábor előadása

• Gazdasági és pénzügyi helyzetre vonatkozó alkalmassági követelmények (pénzügyi intézmény nyilatkozata, beszámoló, árbevétel, felelősségbiztosítás)
• Műszaki és szakmai alkalmasság (referencia, szakember, gépek, műszaki felszereltség, minőségbiztosítás, statisztikai létszám, környezetvédelmi intézkedések)
• Szakmai tevékenység végzésére való alkalmasság
• Értékelési szempontok (jótállás, kötbér, határidők, szakemberek, szakmai ajánlat, zöld szempontok)

Az áraink nettó árak. Amennyiben egy cégtől többen jelentkeznek, a 2. fő 10%, minden további jelentkező 15% kedvezményt kap a részvételi díjból. Csoportos jelentkezés esetén, a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. Az ár tartalmazza az ellátás költségét.

Információ
Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek
Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A képzés mellé kapcsolt kiadvány frissítéseit automatikusan küldjük önnek. Amennyiben az aktualizáló szolgáltatásra nem tart igényt, írásban lemondhatja azt. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó Helyszín Nyomtatás
2019. 03. 07. Budapest Paksi Gábor,
Tátrai Tünde
CEU Konferencia Központ
PDF
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2019. 03. 07. Budapest

Előadók


A lap tetejére