ForumAkademia - Facebook

Online képzés

Az Excel alapfunkcióit ma már a legtöbben jól ismerjük és használjuk, azonban számos lehetőséget rejt még a program, köztük olyanokat, amelyek kifejezetten pénzügyi szakemberek munkáját segítik. Online tanfolyamunk keretében az alapvető táblázatkezelési ismereteken túlmutatva, a pénzügyi feladatok megoldására koncentrálva, gyakorlati példákon keresztül illusztrálva vezetjük be a az alapfunkciók, statisztikai alkalmazások, kimutatások, pénzügyi függvények világába, megkönnyítve a beruházások megtérülésének elemzését és az értékpapírok. kockázatelemzését.

Tematika:

  • Alapfunkciók, képletek, hivatkozások
  • Munkalapformázás, nézetek és testreszabás
  • Függvények használata, pénzügyi és adatbázis-kezelő függvények
  • Kimutatások, pivot táblák és diagramok készítése
  • Adatbeviteli korlátozások, érvényesség, optimalizálás, makróhasználat és űrlapkezelés műveletei

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától.
A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Dubán Kittit a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

 

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére