ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

A képzés OPTIMUM verziója is elérhető, aminek keretében megkapja a Közbeszerzés Kódex című kiadványt és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomagot is.

A Kbt. legújabb módosításával az elektronikus eljárásról szóló rendeletben foglaltak beépültek a törvénybe. 2019. január 1-jével csökkentek az adminisztrációs terhek és pontosították a Közbeszerzési Hatóság és a Döntőbizottság hatáskörét is. Félnapos tréningünkön átvesszük az újdonságokat és áttekintjük az elektronikus felület használatát érintő módosításokat is. A képzés 9.30-tól 14.00-ig tart, regisztráció 9.00-tól.

Részletes program:

  • Az új Kbt. szabályainak részletes ismertetése az elektronikus közbeszerzésben, mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldal résztvevőinek
  • Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) gyakorlati használata, a folyamatok részletes bemutatása a leggyakrabban felmerült kérdésekkel
  • Hiánypótlás, felvilágosítás kérés, számítási hiba javítás megfelelő alkalmazása, mire kell figyelni ennek kapcsán az EKR-ben
  • Igazolási, nyilatkozattételi kötelezettségek, képviselet új szabályai elektronikus ajánlattétel során
  • Ajánlatok benyújtásának új szabályai és annak buktatói
  • Előzetes vitarendezéssel kapcsolatos kérdések EKR-ben
  • EEKD kitöltése EKR-ben – felmerült leggyakoribb kérdések és buktatók
  • Jogorvoslati tapasztalatok és speciális rendelkezései az elektronikus közbeszerzésben
  • Hasznos tanácsok a mindennapi használathoz
  • Útravaló a legfrissebb gyakorlati iránymutatásokkal


Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. Az ár tartalmazza a kávészünet költségeit. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó Helyszín Nyomtatás
2019. 01. 30. Budapest Molnár Margaréta
CEU Konferencia Központ
PDF
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2019. 01. 30. Budapest

Előadó


A lap tetejére