ForumAkademia - Facebook

Online képzés

A hét lecke során, melyeket egyszerre töltünk fel és korlátlan ideig elérhetőek lesznek az online felületen, lépésről-lépésre végigvezetjük a prezentációkészítés alapjain és profi fogásain: gyorsan és könnyedén megtanulhatja az ábrák és diagramok beszúrását, a hangok és diák közötti áttűnések alkalmazását, és még sok más trükköt, melyek segítségével látványos és hatásos prezentációkat készíthet.

Részletes tematika (online képzésnél):

1. lecke

Alapfunkciók, képernyő elemei, fájlkezelés, nézetek
Ebben a leckében tárgyaljuk a PowerPoint alkalmazási területeit, a program indítását, a felhasználói felület elemeit, használatát, testreszabását, vagyis munkastílusunknak megfelelő átalakítását. Bemutatjuk a különféle megjelenítési üzemmódokat. Ismertetjük a bemutató-készítés menetét, szempontjait.
Mindez hogyan oldható meg az Office 365 használatával? Mik a különbségek (új előfizetési rendszer stb.)?

2. lecke

Prezentáció létrehozása, dia beszúrása, diaelrendezés módosítása
Ebben a leckében ismertetjük a szöveg bevitelét, bemutató kezelését normál és vázlat nézetben.
Hogyan oldhatjuk meg ezeket a nyílt forráskódú szoftverekben, például a LibreOffice 5 Impress programjával?

3. lecke

Formázás, szöveg, képek, vonaltípusok, objektumok módosítása
Ezek típusától függően is beállíthatók egyes tulajdonságaik, de több tulajdonság az eltérő objektumokon is hasonló módon alkalmazható. LibreOffice 5 Impress megoldások.

4. lecke

Grafika, táblázatok, diagramok alkalmazása
Tárgyaljuk ezek kialakítási módját, alkalmazási területeit. Kitérünk az Office 2016-ban, illetve az Office 365-ben megjelent új diagramtípusokra is.

5. lecke

Diavetítési effektusok, a bemutató lejátszása
A bemutató lejátszásával kapcsolatos tudnivalókat mutatjuk be, köztük az Office 2016-tal megjelent előadói nézetet. A Microsoft felhős megoldása. Együttműködés a OneDrive meghajtón keresztül. Kapcsolat fenntartása okos eszközökön. Az Office PowerPoint mobilapp (elérhető iOS, Android és Microsoft rendszereken is).

6. lecke

Bevezetés a Prezi használatába
Miben más? A Prezi (Prezi.com) online elérhető, flash alapú, bemutató készítő szoftver, mely ráadásul magyar termék (2007). Az ötletet, témát helyezi a középpontba, körülötte, az asztalon rendezi el a kapcsolódó tartalmakat (a bemutatóban megjeleníthető multimédiás elemeket). Jelenleg már több mint 75 milliónyian használják.
Lineáris gondolkodás helyett gondolati térkép. A prezentációkészítés lépései. A vizuális koncepció.

7. lecke

Prezi-prezentáció készítése
Elkészítünk egy egyszerű prezentációt lépésről lépésre. A téma egy mindenkit érint(het)ő kérdés, egy ház felépítése.

Egyéb információ
Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?
Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Máder Ágnest a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek
Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére