ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

Elérhető a képzés OPTIMUM verziója is.

 

Az idei évben a hatóság folyamatosan vizsgálta a kis-és nagykereskedelemben jelenlévő biocid termékek forgalmazásának jogszerűségét. Az eddigi tapasztalatok megvitatása mellett egész napos rendezvényünkön a Magyar Biocid Hatóság munkatársainak segítségével áttekintjük a témához kapcsolódó legproblematikusabb témaköröket, foglakozunk az átmeneti időszakban alkalmazandó előírásokkal és részletesen tárgyaljuk a csomagolásra és címkézésre vonatkozó előírásokat is.

 

A szakmai nap programja:

 

9.00-10.00: Szántó Emese – Biocid termék és termékcsalád engedélyezéséhez szükséges tudnivalók

10.00-10.30: Szentgyörgyi Tímea – In situ keletkező hatóanyagok

10.30-10.50: Kávészünet

10.50-11.10: Szentgyörgyi Tímea – Nanoanyagokra vonatkozó előírások

11.10-12.00: Szentgyörgyi Tímea – Átmeneti időszaki rendelkezések és az általános közigazgatási rend

12.00-13.00: Ebédszünet

13.00-13.40: Német Balázs – A kezelt árucikkekre vonatkozó követelmények

13.40-14.00: Német Balázs – Az ózon, mint hatóanyag

14.00-14.30: Német Balázs – A biocid termékek forgalmazásáról és felhasználásáról szóló rendelet alapján hozott bizottsági döntések

14.30-14.45: Kávészünet

14.45-15.45: Ring Péterné – A csomagolásra és címkézésre vonatkozó aktuális szabályozás

 

Az áraink nettó árak. Amennyiben egy cégtől többen jelentkeznek, a 2. fő 10%, minden további jelentkező 15% kedvezményt kap a részvételi díjból. Csoportos jelentkezés esetén, a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. Az ár tartalmazza az ellátás költségét.

Információ 

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

 

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére