ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

Félnapos tréning ajánlattevők számára az új elektronikus felülethasználatáról. A képzés 9.30-tól 14.00-ig tart, regisztráció 9.00-tól.


Részletes program:

  • Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) gyakorlati használata ajánlattevőként
  • A folyamatok részletes bemutatása
  • Ajánlat összeállítása EKR-ben
  • Igazolási, nyilatkozattételi kötelezettségek elektronikus ajánlattétel során
  • Ajánlatok benyújtásának új szabályai az EKR rendszerben
  • Hasznos tanácsok a mindennapi használathoz
  • Útravaló a legfrissebb gyakorlati tapasztalatokkal

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. Az ár tartalmazza a kávészünet költségeit. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére