ForumAkademia - Facebook

E-szeminárium

A leckék kiküldésének időpontja:

1. lecke: 2018.április 24.

2. lecke: 2018.május 2.

3. lecke: 2018.május 9.

4. lecke: 2018. május 16.

5. lecke : 2018. május 23.

 

 

Tematika

 

Makrók használata (makrók felvétele, műveletek makrókkal, makróhibák kezelése)

Makrók indítása, eljárások (automatikusan végrehajtódó eljárások, eseményvezérelt eljárások, a szalag testre szabása)

Modullapok és párbeszédpanelek (modullapok létrehozása, egyéni párbeszédpanelek készítése, egyéni függvények)

Űrlapok, VBA kódok (VBA szintatikus áttekintés, programindítás, kilépés)

Biztonsági kérdések (diagramok, biztonsági beállítások, Adatvédelmi Központ, makrókat tartalmazó munkafüzet tárolása és megnyitása, digitális aláírás)

 

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától.

A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

 

Információ

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére