Rólunk

A FÓRUM Média Kiadó Kft. – a németországi székhelyű FORUM Media Group tagjaként – immár 15 esztendeje jelentet meg Magyarországon szakkönyveket és szakmai folyóiratokat a munkajog, a munkavédelem, az adózás, a cégvezetés, az építőipar, a közbeszerzés és a közoktatás területén. E területek neves szakértőinek közreműködésével cégünk számos sikeres szakmai előadást is szervezett az évek során. 2013-ban három további, közlekedési témájú szakmai kiadvánnyal bővítettük portfóliónkat: a Navigátor magazinnal, valamint a Magyar Közlekedés és a Vezetékek Világa című folyóiratokkal.

Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a FÓRUM Média Kiadó Kft. termékkínálatát: 

  • Képzéseink: Kiadónk szervezésében számtalan konferencia, tanfolyam, szeminárium és online szeminárium valósult meg. Képzéseink szervezése és folyamatos fejlesztése érdekében kiadónk a 2015-ös évben létrehozta Fórum Akadémia üzletágát.
  • Szakkönyvek: az ún. aktualizáló szolgáltatásunk révén Ön a legfrissebb szakmai információkkal bővítheti és frissítheti az Önnél lévő alaptermék tartalmát a lapok egyszerű cseréjével.
  • Szakmai folyóiratok: AdóTanácsadó, Áfakulcs, E-számvitel, Munkajog, Munkavédelem, Tűzvédelem, Közpénz-gazdálkodási Tanácsadó.
  • Magazinok: Műszaki Ellenőr, Megtérülő Épületenergetika, Építési hibák és Közoktatási Vezető, Magyar Ingatlan, Veszélyes Anyagok, Navigátor, Magyar Közlekedés, Vezetékek Világa.

Termékeinkről, képzéseinkről bővebb információt találhatnak honlapjainkon:

www.forum-media.hu
www.forum-akademia.hu
www.magyarkozlekedes.hu
www.navigatoronline.hu