ForumAkademia - Facebook

Prémium Partnerprogram

Csatlakozzon Ön is a Fórum Akadémia Prémium Partnerprogramjához, képezze nálunk munkavállalóit és élvezze a program előnyeit!

 

A munkavállalók folyamatos továbbképzése minden vállalat sikerességének elengedhetetlen feltétele, hiszen ez nemcsak a dolgozók elégedettségét növeli, hanem cége teljesítményét és versenyképességét is!

Éves Prémium Partnerprogramunk tagjai jogosulttá válnak arra, hogy a Fórum Akadémia éves képzési portfóliójából az általuk választott 50 tréningre egy-egy fő munkavállalót delegáljanak, mindezt jelentős költségmegtakarítással! Hűségprogramunk keretén belül Ön dönti el, hogy melyik képzésünkre melyik munkavállalóját küldi, hiszen jól tudjuk, hogy a delegált kolléga személye képzésenként változhat.

Ezzel a konstrukcióval biztos lehet benne, hogy a cégét érintő valamennyi jogszabályváltozásról, aktualitásról és trendről időben értesül, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mintha képzésenként kellene leadnia jelentkezését.

Tréningjeinken és rendezvényeinken a cégvezetés, HR, munkajog, pénzügy, munkavédelem, építőipar, IT, logisztika és számos más szakterület aktuális trendjeiről, szabályozási környezetének változásáról tudhat meg mindent elismert előadóinktól. Így a naprakész, hiteles és hasznos gyakorlati tudás garantált.

Aktuális rendezvényeink

Az aktuális képzéseinket a www.forumakademia.hu oldalon érheti el.

A Fórum Akadémia Prémium Partnerprogram tagjai további előnyökben is részesülnek:

  • A cégétől érkező további résztvevők számára 30% kedvezményt biztosítunk rendezvényeink listaárából!
  • Bármely előfizetéses kiadványunk megvásárlásakor automatikusan 20% kedvezményt biztosítunk!

Tagsági díj

A Fórum Akadémia Prémium Partnerprogram éves tagság díja: 449 800 Ft + áfa.

 

Üdvözlettel,

Wimmer Katalin
Ügyvezető igazgató
Fórum Média Kiadó Kft.

 

Jelentkezés

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

  • A Fórum Akadémia Prémium Partnerprogram a tagsági díj befizetésének napjától számított 1 éven keresztül tart.
  • A tagok által delegált 1 fő külön térítés nélkül részt vehet a választott 50 képzés bármelyikén. Amennyiben a Prémium Partnerprogram tagja nem használja ki maradéktalanul a képzési lehetőségeit, az nem jár a Fórum Média Kiadó számára visszafizetési kötelezettséggel. A cég által delegált résztvevő személye – a cég kérésének megfelelően – változhat.
  • A tagoktól érkező minden további résztvevő 30% kedvezményt kap a rendezvény listaárából.
  • A Prémium Partnerprogram tagja a Fórum Média Kiadó bármely előfizetéses kiadványának megvásárlásakor automatikusan 20% kedvezményt kap.
  • A rendezvényeink sikeres lebonyolítása érdekében regisztrációra, illetve annak törlésére a tagnak a rendezvény előtti 14. munkanapig van lehetősége.
  • A Fórum Akadémia fenntartja magának a jogot arra, hogy a Prémium Partnerprogram tagja által választott képzést – elegendő részvevő hiányában – lemondja. Ebben az esetben a Kiadó köteles írásban értesíteni a tagot, legkésőbb a rendezvényt megelőző 7. munkanapig. A Prémium Partnerprogram tagja ebben az esetben szabadon választhat a Fórum Akadémia többi rendezvénye közül.
A lap tetejére