ForumAkademia - Facebook

5 hetes online tanfolyam az Excel program alapfokú kezeléséhez

e-szeminárium

Az online szeminárium tematikája

Makrók alkalmazása: makrók felvétele, műveletek makrókkal (keresés és csere makróval, értékek megjelenítése makróval) makróhibák kezelése

Makrók indítása, eljárások: automatikusan végrehajtódó makrók, eseményvezérelt eljárások (időben történő riasztás, formázás makróval), a szalag testre szabása (saját szalag, saját ikon készítése)

Modullapok és párbeszédpanelek: modullapok létrehozása (munkafüzet lapok átnevezése, oldalbeállítás műveletek makróval), modullapok létrehozása (munkafüzet lapok átnevezése, oldalbeállítás műveletek makróval), egyéni függvények

Űrlapok, VBA kódok: Visual Basic szintaktikai áttekintés (feltételes formázás makróval), programindítás, kilépés (véletlen számok generálása, fej- és lábléc közvetlen kezelése)

Biztonsági kérdések: összetettebb feladatok (diagramok készítése és formázása), biztonsági beállítások, az Adatvédelmi Központ (cellatulajdonságok kiírása, bővítmények készítése), makrókat tartalmazó munkafüzet tárolása és megnyitása (jelszavak generálása), a digitális aláírás, makróprojekt digitális aláírása

A leckék szerzője:

Dr. Pétery Kristóf PhD – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa, több mint 1100 elektronikus, informatikai tematikájú szakkönyv szerzője, amelyek közül az egyik az Excel bibliája.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát  a +36 1 273-2090-es számon vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!


Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére