ForumAkademia - Facebook

9.30-15.30

Szeminárium

Minden olyan cégnek, amely Magyarországon veszélyes vegyi anyagot vagy keveréket gyárt vagy forgalmaz, be kell jelentenie azokat az Országos Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR), illetve a Kémiai Biztonsági Információs Rendszerbe (KBIR).

Gyakorlatorientált képzésünkön ehhez nyújtunk segítséget.


Program

 • Hazai és európai uniós jogszabályi háttér rövid áttekintése
 • Veszélyes anyag/keverékkel végzett tevékenység szerepkörei, fogalom meghatározások a felelősség tükrében
 • Mit és kinek kell bejelenteni (veszélyes anyag/keverék, biocid, gyártás, forgalmazás, tevékenység, változások bejelentése stb.)
 • Országos Szakrendszeri Információs Rendszer (OSZIR) Kémiai Biztonsági Információs Rendszer (KBIR) bemutatása – az egyes menük tartalma
 • Az egyes bejelentésekhez szükséges különböző dokumentációk meghatározása, előkészítése (cégbejegyzés, adószám, TEAOR, igazgatási szolgáltatási díj befizetési igazolás stb.)
 • Biztonsági adatlap formai és tartalmi követelményei (fogalma, nyelvezete, tartalma stb.)
 • Címke terv formai és tartalmi követelményei (mérete, színezete stb.)
 • Az egyes adatok elektronikus feltöltésének lépései, azok bemutatása (lehetőség szerint)
 • Csatolandó dokumentumok hozzáadása
 • Visszaigazolás (tudomásul vétel, hiánypótlás, visszautasítás stb.)
 • Adatmegőrzés szabályai


Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. Az ár tartalmazza a kávészünetek és az ebéd költségét is. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.


Információ

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnes a +36 1 273 2094-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó Helyszín Nyomtatás
2018. 05. 15. Budapest Ring Péterné
Expo Hotel
 
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A jelölésű képzéseinkhez előfoglalási kedvezményt adunk.

Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2018. 05. 15. Budapest

Előadó


A lap tetejére