ForumAkademia - Facebook

Online tanfolyam a képviselői munka magabiztos és szakszerű végzéséhez

E-szeminárium

Tematika

  1. lecke: A munkavédelem jogi keretrendszere
  2. lecke: Munkáltatói és munkavállalói jogok és kötelezettségek
  3. lecke: Munkavédelmi bizottság létrehozása, a bizottság jogosítványai és kötelezettségei
  4. lecke: A munkavédelmi képviselő működési feltételeinek biztosítása. A munkáltatóval történő együttműködés formai és tartalmi követelményei
  5. lecke: Alapvető munka – belső szabályozások ismertetése. 
  6. lecke: A munkavédelmi képviselő kapcsolódó feladatai
  7. lecke: A munkahelyek és munkaeszközök általános biztonsági követelményei
  8. lecke: A munkavédelmi képviselő szerepe és feladata a munkabalesetek kivizsgálásában

 

Záróvizsga:

Az online tanfolyam egy tíz kérdésből álló feleletválasztós online záróvizsgával végződik, melyet 2018. január 8-a és január 15-e között, egy tetszőleges időpontban lehet elvégezni. A sikertelen vizsga megismételhető.

 

Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Ress Renátát a 273-2090-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja. 

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 59.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére