ForumAkademia - Facebook

Online képzésünk elvégzésével teljesíthető a Munkavédelmi törvény 75. § (1) bek. (c) pontjában előírt 16 órás képzési kötelezettség.

  • Az online képzés témái a teljesség igénye nélkül
  • A munkavédelem jogi keretrendszere
  • Munkáltatói és munkavállalói jogok és kötelezettségek
  • Munkavédelmi bizottság létrehozása, a bizottság jogosítványai és kötelezettségei
  • Alapvető munka – belső szabályozások ismertetése
  • A munkavédelmi képviselő kapcsolódó feladatai


Minden lecke végén online feleletválasztós teszt kitöltésével ellenőrizhető le a megszerzett tudás.

Az online szeminárium kezdete: 2018. február 20.

Ettől az időponttól mind a nyolc lecke elérhető lesz webfelületünkön. A kezdésről e-mailes értesítőt küldünk.


Záróvizsga: Az online tanfolyam egy tíz kérdésből álló feleletválasztós online záróvizsgával végződik, melyet 2018. április 19. és április 26 . között, egy tetszőleges időpontban lehet elvégezni. A sikertelen vizsga megismételhető.


Részvételi feltételek: Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére