ForumAkademia - Facebook

Online képzés

Szeminárium + Veszélyes Anyagok előfizetés

A képzés mellé most kap egy éves előfizetést a Veszélyes Anyagok c. szakmai folyóiratra! 


3 leckéből álló e-szeminárium, mely során áttekintjük a jogszabályi előírásokat, elemzünk egy toxikológiai vizsgálati sémát, illetve bemutatjuk a kockázatbecslés lépéseit, valamint a segédletek használatát és összefüggéseit, kritikus pontjait.

Részletes tematika:

 • A kockázatbecslés alapelvei és fogalmai
  • Jogszabályi háttér
  • Alapfogalmak áttekintése
  • Az előírások értelmezése
 • A kockázatbecslés során felhasznált toxikológiai vizsgálatok és fogalmak
  • Egy leegyszerűsített toxikológiai vizsgálati séma áttekintése
  • A kockázatértékelés során felhasznált adatok kiválasztásának nehézsége és összefüggései
 • A kockázatbecslés végrehajtása
  • AK és CK értékek használata és összefüggései
  • Tipikus hibák és kiküszöbölésük

Egyéb információ
Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?
Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek
Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés – online képzés esetén az első lecke kiküldése – előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A képzés mellé kapcsolt szakmai folyóirat első előfizetési évének lejárta után a következő évre szóló számlát automatikusan küldjük önnek. A számla esedékessége előtt emailben értesítjük önt, így amennyiben a továbbiakban nem tart igényt a lapszámokra, írásban lemondhatja az előfizetést. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó   Nyomtatás
2019.01.15. - 29. Online Gempe László
PDF
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

Részvételi díj: 49.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2019. 01. 15.

Előadó


A lap tetejére