ForumAkademia - Facebook

Kiadványunksegítségével megismerheti a biztonságos munkakörnyezet kialakításánakszabályait és gyakorlati tanácsokat kaphat a munkabalesetekelkerülésére vonatkozóan!

 

A kézikönyvben szakértőszerzőink, Kálmán László munkabiztonság szakértő és dr.Fuith-Kocsis Barbarajogász értelmezik a vonatkozó jogszabályokat, közérthető példák,minták segítségével mutatják be gyakorlati alkalmazásukat.Továbbiinformációért kattintson ide!

Az online szeminárium tematikája:

1. lecke: A munkavédelem jogi keretrendszere

2. lecke: Munkáltatói és munkavállalói jogok és kötelezettségek

3. lecke: Munkavédelmi bizottság létrehozása, a bizottság jogosítványai és kötelezettségei

4. lecke: A munkavédelmi képviselő működési feltételeinek biztosítása. A munkáltatóval történő együttműködés formai és tartalmi követelményei

5-6. lecke: Alapvető munka – belső szabályozások ismertetése. A munkavédelmi képviselő kapcsolódó feladatai

7. lecke: A munkahelyek és munkaeszközök általános biztonsági követelményei

8. lecke: A munkavédelmi képviselő szerepe és feladata a munkabalesetek kivizsgálásában

 

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

 

Kérdése van? 

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Pék Andreát a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére