ForumAkademia - Facebook

Online képzés + Veszélyes Anyagok szaklap

Veszélyes Anyagok

A kiadvány segítségével megismerheti a veszélyes anyagokhoz, keverékekhez és árukhoz kapcsolódó aktualitásokat és változásokat. Szakértő szerzőink érthető, gyakorlatias formában dolgozzák fel a témát, így Ön is részletes információkat szerezhet legújabb feladatairól és kötelezettségeiről.

Szakmai lektor: dr. Sárosi György, veszélyesáru-szakértő

További információért kattintson ide!

3 leckéből álló e-szeminárium, mely során áttekintjük a jogszabályi előírásokat, elemzünk egy toxikológiai vizsgálati sémát, illetve bemutatjuk a kockázatbecslés lépéseit, valamint a segédletek használatát és összefüggéseit, kritikus pontjait.

Részletes tematika:

 • A kockázatbecslés alapelvei és fogalmai
  • Jogszabályi háttér
  • Alapfogalmak áttekintése
  • Az előírások értelmezése
 • A kockázatbecslés során felhasznált toxikológiai vizsgálatok és fogalmak
  • Egy leegyszerűsített toxikológiai vizsgálati séma áttekintése
  • A kockázatértékelés során felhasznált adatok kiválasztásának nehézsége és összefüggései
 • A kockázatbecslés végrehajtása
  • AK és CK értékek használata és összefüggései
  • Tipikus hibák és kiküszöbölésük

 

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja. Az OPTIMUM verzió keretében biztosított szaklap lapszámait egy éven keresztül küldjük önnek. Az előfizetés fordulópontja előtt emailes értesítést küldünk a továbbiakkal kapcsolatban.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 49.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére