ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

2018 márciusában megjelent az ISO 45001 szabvány a Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszerekre (MEBIR) vonatkozó előírásokkal.

Főbb témáink:

  • A MEBIR követelményei
  • A szervezet környezete, a MEBIR alkalmazási területe
  • Vezetői szerepvállalás munkavállalói részvétel

- A munkáltató és a munkavállaló jogai és kötelezettségei az Mvt. alapján

- A munkavállalói érdekvédelem az Mvt. alapján

  • Tervezés

- Kockázatértékelés a MEBIR és az Mvt. alapján

- MEB célok

  • Támogatás

- Erőforrások, felkészültség, tudatosság, kommunikáció, dokumentált információ

  • Működés

- Veszélyek kiküszöbölése és a MEB kockázatok csökkentése

- Vészhelyzeti felkészültség és reagálás

  • Teljesítményértékelés

- Figyelemmel kísérés, mérés, elemzés.

- Belső audit

- Vezetőségi átvizsgálás

  • Fejlesztés

- Folyamatos fejlesztés

- Esemény (incidens), nemmegfelelőség és helyesbítő tevékenység

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. A részvételi díj tartalmazza a kávészünetek és az ebéd költségét. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére