ForumAkademia - Facebook

Konferencia

Számos képzés és rendezvény foglalkozik a munkavédelmi előírásokkal, de viszonylag kevés koncentrál a vegyipari termékekre vonatkozó speciális előírásokra. Konferenciánkon foglalkozunk az aktuális témákkal, a biztonsági adatlapok követelményeivel és a hatósági ellenőrzések témakörével is.


Program

  • Munkavédelmi előírások, aktualitások
  • Hatósági ellenőrzések a kémiai biztonság területén
  • A kémiai kockázatértékelés menete
  • OSZIR és KBIR bejelentés a gyakorlatban
  • A REACH regisztráció lépései
  • Biztonsági adatlapok és expozíciós forgatókönyvek követelményei


Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. A részvételi díj tartalmazza a kávészünetek és az ebéd költségét. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.


Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273 2094-es számon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, válasszon egy dátumot:

Időpont Helység Előadó Helyszín Nyomtatás
2018. 06. 26. Budapest Körtvélyessy Gyula,
Ring Péterné,
Varga István,
Czégeni Erika,
Kósa István
CEU Konferencia Központ
PDF
KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben egy cégtől több fővel jelentkeznek, kedvezményt adunk.

A 2. jelentkező 10% kedvezményt kap a részvéti díjból.

A 3. jelentkező 15% kedvezményt kap a részvéti díjból.

Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa

Közelgő események:

2018. 06. 26. Budapest

Előadók


A lap tetejére