ForumAkademia - Facebook

Elérhető az OPTIMUM verzió is. 

Online képzés

 

Az online leckék tematikája:

1. lecke: belföldi kiküldetés

Kapcsolódó fogalmak, üzleti utazás

Üzleti utazás során felmerülő kiadások elszámolása

Költségtérítés

Kiküldetési rendelvény

 

2. lecke: külföldi kiküldetés

A kiküldetés feltételei

A kiküldetés időtartama

A kiküldetés igazolása

A külföldi kiküldetés napidíja

Külföldi napidíj árfolyama

Külföldi kiküldetések egyéb elszámolható költségei

 

3. lecke: Kiküldetés az SZJA és TB rendszerében

Személyi jövedelemadózás

Kiküldetés és a társadalombiztosítás

Munkaügyi meghatározások a kiküldetés és a kirendelés során

 

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

 

Információ

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Hoppál Elődöt a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 29.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére