ForumAkademia - Facebook

Alapszabadság, pótszabadság, betegszabadság

 

Tematika

 

 

 1. lecke: A szabadságtípusai és jogszabályi előírásai

 

  • Az alapszabadság és a pótszabadság
  • A pótszabadság jogcímei: életkor alapján járó pótszabadság, szülői szabadság, apai szabadság, fiatal munkavállalónak járó pótszabadság, egészségi okra tekintettel járó pótszabadság
  • A betegszabadság, a szülési szabadság és a fizetés nélküli szabadság szabályai

 

 

 

2.lecke: A szabadság kiadása és a nyilvántartás-vezetési kötelezettség

 

  • A szabadság kiadására és nyilvántartására vonatkozó előírások
  • Szabadságkiadás nyáron, szabadságmegváltás a munkaviszony megszűnésekor, gyesről visszatérő munkavállalók szabadságának kiszámítása, teendők az év végén megmarad szabadságokkal
  • A szabadság kiadása az esedékesség évétől eltérően
  • A szabadság kezelése egyenlőtlen munkaidő-beosztás esetén

 

 

 

3.lecke: A munkaerő pótlása szabadságoláskor; esettanulmányok és szerkeszthetőiratminták

 

  • Megoldási lehetőségek a munkaerő pótlására a szabadságok alatt
  • A mindennapokban felmerülő egyedi esetek kezelése ˗ esettanulmányok
  • 10 db iratminta a szabadság kiadásához

 

 

Információ

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nemösszevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciótvesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerülfeltüntetésre.

 

Kérdése van?

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóankérdése van, keresse Pék Andreát a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díjbefizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28.napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Aképzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételidíj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a megnem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben ajelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőtküldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén aképzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő továbbianyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 29.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére