ForumAkademia - Facebook

Négy modulból álló rugalmas távoktatási anyagunkban összefoglaljuk a fuvarozás kötelező és ajánlott dokumentumait, melyek segítségével Ön pénzt és időt spórolhat meg, felesleges vámterheket vehet le saját válláról, bírságoktól és peres eljárásoktól kímélheti meg cégét.

Tematika

Tanfolyamunkon a következő belföldi és nemzetközi fuvarozásban használt dokumentumok rendeltetésével, kitöltésének módjával és részletes háttéranyagával ismerkedhet meg:

 • Fuvarlevél
 • CMR fuvarlevél
 • ATA Carnet
 • TIR Carnet
 • TC31
 • TC32
 • Rakománylista
 • Fuvarozási szerződés visszaigazolása
 • Fuvarozási szerződés visszaigazolása
 • Származási bizonyítvány
 • Veszélyes áruk esetén: feladói nyilatkozat

Az online leckék kiküldése

2018. július 17, 24, 31, augusztus 7.

Szerző

Hoffmann Vilmos

Fő tevékenységei: igazságügyi szakértés, felnőttoktatás, interim management. Korábban többek közt a FIEGE Logisztikai és Szállítmányozási Kft operációs igazgatója, a Kühne & Nagel Hungária Kft operációs igazgatója, a Militzer & Münch Hungária Kft ügyvezető igazgatója és a Schenker Hungária Kft igazgatóhelyettese.

Kinek ajánljuk

Online továbbképzésünket fuvarszervezőknek és minden fuvarozási szakembernek ajánljuk, akik napi munkájuk során találkoznak a dokumentációval.

áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától.

A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

Amennyiben egy cégtől többen jelentkeznek, a 2. fő 10%, minden további jelentkező 15% kedvezményt kap a részvételi díjból.

Információ

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan kérdése van, keresse Hoppál Elődöt a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére