Interjúztatási technikák

2 napos tantermi képzés

 

Jelentkezés

 

Időpont

2017. szeptember 20 és 21. 9:00-17:00

 

Helyszín

CEU Konferencia Központ

 

Tréner

Pethő Bálint

Szervezetpszichológus, senior tréner, coach, selfmapping szakértő. Munka és szervezet szakpszichológus, HR szakember. Közel 2 évtizede dolgozik a szervezetfejlesztés, toborzás és kiválasztás, személyzetfejlesztés, területén belső vállalati HR szakértőként, külső és belső trénerként és tanácsadóként multinacionális nagyvállalati és non-profit környezetben egyaránt.

Elsősorban vezetői coachingot és kompetenciafejlesztő tréningeket tart, szervezetfejlesztéssel, folyamatfejlesztéssel, HR-fejlesztéssel foglalkozik, vezetőket és HR szakembereket képez.

Külsős előadóként és gyakorlati oktatóként dolgozik a Budapesti Corvinus Egyetemen és Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, több különböző BA, MA és posztgraduális képzésen, ahol elsősorban Humánerőforrás-menedzsment témákban tart előadásokat, workshopokat tréningeket: pl. Toborzás és Kiválasztás (interjútechnikák, kompetenciainterjúk, AC/DC módszertan), vezetőfejlesztés módszertana, tehetségmenedzsment, HR rendszerek és eszközök.

Módszertani képzettség: Munka és szervezet szakpszichológus, Selfmapping, pszichodráma, TA, szomatodráma, autogén tréning, szervezetdiagnosztika, munkapszichológiai vizsgáló eljárások, GPOP/MBTI.  

Tervezett tematika:

 • Álláshirdetés: kit keresünk valójában?
 • Szakmai és személyes elvárások, tudásszint, kompetenciák, meghatározása
 • Felkészülés az interjúra
 • Interjúztatási módszerek
 • Hogyan érdemes értékelni a jelölt tudását, tapasztalatát, képességeit és személyiségét?
 • Jól kérdezni: milyen kérdésekkel lehet a legtöbbet megtudni a jelöltről?
 • Mit nem szabad megkérdezni?
 • Nonverbális kommunikáció: mit árul el magáról a jelölt öntudatlanul?
 • Általános hibák, amiket az interjúztatók elkövetnek
 • Első benyomás, holdudvarhatás és más szubjektív értékelési hibák
 • Visszajelzés a jelöltnek: hogy mondjuk el, ha nem őt választottuk?

 

Részvételi díj

 

Kedvezmény mértéke

Részvételi díj/fő

Listaár

-

89 900 Ft

Előjelentkezési akció
2017. augusztus 17-éig

20%

71 920 Ft
Csoportos jelentkezés esetén a 2. fő kedvezménye

10%

80 910 Ft
Csoportos jelentkezés esetén minden további jelentkező kedvezménye

15%

76 415 Ft

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével a kedvezmények nem függnek a jelentkezés időpontjától. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

A részvételi díj tartalmazza kávészünetek árát is. Az ebéd egyedileg, önköltségesen oldható meg a konferenciaközpont éttermében.

 

Amennyiben a szemináriumhoz kapcsolódóan kérdése van, keresse György Orsolyát a 273-2090  számon, vagy a orsolya.gyorgy@forum-media.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni a képzésre. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a szeminárium elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

 

 

Jelentkezés