Munkavédelmi képviselők alapképzése

Online tanfolyam a képviselői munka magabiztos és szakszerű végzéséhez

Jelentkezés

 

 

Időpont 

2017. november 7-től nyolc héten át

 

Tematika

  • 1. lecke: A munkavédelem jogi keretrendszere
  • 2. lecke: Munkáltatói és munkavállalói jogok és kötelezettségek
  • 3. lecke: Munkavédelmi bizottság létrehozása, a bizottság jogosítványai és kötelezettségei
  • 4. lecke: A munkavédelmi képviselő működési feltételeinek biztosítása. A munkáltatóval történő együttműködés formai és tartalmi követelményei
  • 5-6. lecke: Alapvető munka – belső szabályozások ismertetése. A munkavédelmi képviselő kapcsolódó feladatai
  • 7. lecke: A munkahelyek és munkaeszközök általános biztonsági követelményei
  • 8. lecke: A munkavédelmi képviselő szerepe és feladata a munkabalesetek kivizsgálásáb


Záróvizsga:

Az online tanfolyam egy tíz kérdésből álló feleletválasztós online záróvizsgával végződik, melyet 2018. január 8-a és január 15-e között, egy tetszőleges időpontban lehet elvégezni. A sikertelen vizsga megismételhető.

 

Részvételi díj

 

Kedvezmény mértéke

Részvételi díj/fő

Listaár

-

59 900 Ft

Csoportos jelentkezés esetén a 2. fő kedvezménye

10%

53 910 Ft

Csoportos jelentkezés esetén minden további jelentkező kedvezménye

15%

50 915 Ft

Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

 

Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Petren Ágnest a +36 1 273-2090-es számon vagy a petren@forum-media.hu e-mail címen!

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja. 

 

Jelentkezés