Az árufuvarozás kötelező és ajánlott dokumentumai

Online továbbképzés a belföldi és nemzetközi fuvarozás kötelező és ajánlott dokumentumairól

Jelentkezés

Időpont

2017.augusztus 31-től 4 héten át.

 

Szeretné professzionálisan és hatékonyan, szankcióktól és felesleges várakozási időktől mentesen kezelni áruszállítását?

Ebben segít legújabb képzésünk melyben összefoglaljuk a fuvarozás kötelező és ajánlott dokumentumait, melyek segítségével Ön pénzt és időt spórolhat meg, felesleges vámterheket vehet le saját válláról, bírságoktól és peres eljárásoktól kímélheti meg cégét.

 

Miben nyújt segítséget az Önök munkájához?

Négy modulból álló rugalmas távoktatási anyagunk nem csupán mintadokumentumok kitöltési útmutatójául szolgál. Tapasztalt előadónk segítségével elsajátíthatják azt az előnyt jelentő háttértudást, mellyel gyakran elkövetett hibákat kerülhetnek el, továbbá olyan ajánlott dokumentumokkal ismerkedhetnek meg, melyek az Önök érdekeinek védelmében születtek.

 

Kinek ajánljuk?

Árufuvarozással fő és melléktevékenységként foglalkozó cégeknek egyaránt

 

Tematika

Tanfolyamunkon a következő belföldi és nemzetközi fuvarozásban használt dokumentumok rendeltetésével, kitöltésének módjával és részletes háttéranyagával ismerkedhet meg:

 • Fuvarlevél
 • CMR fuvarlevél
 • ATA Carnet
 • TIR Carnet
 • TC31
 • TC32
 • Rakománylista
 • Fuvarozási szerződés visszaigazolása
 • Fuvarozási szerződés visszaigazolása
 • Származási bizonyítvány
 • Veszélyes áruk esetén: feladói nyilatkozat

 

Szerzőnk

Hoffmann Vilmos - Fő tevékenységei: igazságügyi szakértés, felnőttoktatás, interim management. Korábban többek közt a FIEGE Logisztikai és Szállítmányozási Kft operációs igazgatója, a Kühne & Nagel Hungária Kft operációs igazgatója, a Militzer & Münch Hungária Kft ügyvezető igazgatója és a Schenker Hungária Kft igazgatóhelyettese..

 

Részvételi díj

Kedvezmény mértéke

Részvételi díj/fő

Listaár

-

39 900 Ft

Csoportos jelentkezés esetén a 2. fő kedvezménye

-10%

 35 910 Ft
Csoportos jelentkezés esetén minden további jelentkező kedvezménye

-15%

 33 915 Ft

 Az áraink nettó árak. Csoportos jelentkezés esetén a számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Amennyiben kuponos kedvezménnyel rendelkezik a kupon kódot a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

 

Információ

Amennyiben a szemináriumhoz kapcsolódóan technikai jellegű kérdése van, keresse Hoppál Elődöt a +36 1 273-2090-es számon, vagy a hoppal@forum-media.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 28. napig írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. Az e-szeminárium – az első továbbképzési anyag kiküldése – előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén az e-szeminárium megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

 

Jelentkezés