01. Szeretnék egy képzésre jelentkezni, milyen módon tehetem ezt meg?
Jelentkezését minden esetben írásos formában tudjuk elfogadni. Jelen weboldalunkon keresztül, illetve email-en, forum-media@forum-media.hu faxon 06-1-468-29-17 illetve levélben a 1139 Budapest, Váci út 91 címre.
02. Több képzés együttes jelentkezése esetén kaphatok-e kedvezményt?
Ez a lehetőség az adott képzésektől függ. Kérjük, a feltételekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
03. Előfizetőjük vagyok egyik kiadványukra, kaphatok-e kedvezményt, amennyiben szeretnék egy képzésre jelentkezni?
Ezen akcióinkról tájékoztatást a jelentkezési felületen talál, további részletekről bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálatunkon kérhet.
04. Hogyan tudom befizetni a képzés díját?
A képzésről kiállított számlát minden esetben a számla kiállítása után, a visszaigazolásban csatolmányként megküldjük e-mailben, amely tartalmazza a bankszámlaszámot, amire az utalást végre kell hajtani. Az eredeti számlát postai úton küldjük ki jelentkezőinknek.
05. Jelentkeztem egy képzésre, de nem kaptam róla visszaigazolást, ilyenkor mi a teendő?
Ebben az esetben tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól a 06-1-273-20-90-es vevőszámon kérhet. Előfordul az e-mailek kiküldésénél, hogy egyes e-mail fiókokban olyan szűrő van beállítva, amely megszűri leveleinket. Kérjük, minden esetben először ellenőrizzék a Spam/Levélszemét mappát, majd ha ott sem találják visszaigazolásunkat, e-mailben az ugyfelszolgalat@forum-media.hu vagy forum-media@forum-media.hu címeken érdeklődhetnek.
06. Jelentkeztem egy képzésükre, befizettem a részvételi díjat, de sajnos nem tudok részt venni a képzésen. Ilyenkor mi a teendő?
Természetesen lehetőség van rá, hogy Ön helyett egy másik kolléga vegyen részt a rendezvényen. Amennyiben az írásos lemondás a rendezvény előtt 28 napnál korábban érkezik meg, úgy a részvételi feltételek értelmében lehetőség van a részvételi díj visszaigénylésére. Amennyiben a lemondás 28 napon belül érkezik meg, úgy a részvételi díjat nem áll módunkban visszautalni, de lehetőséget biztosítunk, hogy az összeget egy éven belül egy másik rendezvényre felhasználja, vagy termékeink bármelyikére levásárolja. Erről bővebben cégünk Általános Szerződési Feltételeiben tájékozódhat.
07. A részvételi díj magában foglalja-e a vendéglátás költségét?
A rendezvényeink során a részvételi díj minden esetben tartalmaz vendéglátást, azonban a vendéglátás fajtája és mértéke minden esetenként eltérhet. Erről pontosabb információt egyes képzéseink leírásainál talál.
08. Van-e lehetőség parkolásra a rendezvény helyszínén?
A parkolásról bővebb információt a Helyszínek menüpontban talál, valamint a rendezvény előtt 2-3 nappal kiküldött emlékeztetőben is tájékoztatjuk a résztvevőket az aktuális parkolási lehetőségekről.
09. Hány órától kezdődik a regisztráció?
A regisztráció időpontja minden esetben eltérő lehet. Bővebb tájékoztatást a pontos kezdési időpontról a rendezvény előtt 2-3 nappal kiküldött emlékeztető e-mailben nyújtunk.
10. Található-e ruhatár a helyszínen?
Minden rendezvény helyszínünkön megoldható a kabátok és holmik elhelyezése, vagy a termen belül elhelyezett fogasokon, vagy külön ruhatárban.
11. Jelentkeztem egy online szemináriumra, mit takar ez pontosan?
Online szemináriumaink során a jelentkezett résztvevők egyedi felhasználó nevet és jelszavat kapnak, amelyet e-mailben küldünk meg a képzés indulásának napján. Képzési anyagaink menüpont alatt beléphetnek a képzési felületünkre, ahová hétről hétre kerülnek feltöltésre az anyagok, amelyeket lehetőség van kinyomtatni szükség esetén. Egyes képzéseinkhez pár kérdésből álló tesztek is tartoznak, amellyel résztvevőink ellenőrizhetik saját tudásukat.
12. Jelentkeztem egy online szemináriumra, amely már elindult, mégsem kaptam még hozzáférést az anyagokhoz. Ilyenkor mi a teendő?
Előfordul az e-mailek kiküldésénél, hogy egyes e-mail fiókokban olyan szűrő van beállítva, amely megszűri leveleinket. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék a Spam/Levélszemét mappát, majd ha ott sem találják a levelet, küldjenek egy e-mailt a szak@forum-media.hu e-mail címre.
13. Láttam a honlapon, hogy szerveznek kreditpontos képzéseket, én jogosult vagyok a kreditpont megszerzésére?
A kreditpontos képzéseink menüpontban pontos leírást talál arról, hogy kik jogosultak a kreditpontokra. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy habár a Magyar Építész Kamaránál igényelhetők kreditpontok, a Magyar Mérnöki Kamaránál nem áll módunkban kreditpontot igényelni.