ForumAkademia - Facebook

Fórum Média Kiadó

A Fórum Média Kiadó Kft. – a németországi székhelyű Forum Media Group tagjaként – 2000 óta ad ki Magyarországon szakkönyveket és szakmai folyóiratokat többek között a munkajog, a munkavédelem, az adózás, a cégvezetés, az építőipar, a közbeszerzés, a közlekedés és a közoktatás területén. E területek neves szakértőinek közreműködésével cégünk számos sikeres szakmai előadást is szervezett az évek során. Képzési palettánk folyamatos bővülésének köszönhetően 2015 januárjában hoztuk létre a FÓRUM AKADÉMIA Képzési Központot, mely a Fórum Média Kiadó Kft. képzési centrumaként biztosítja Ön és munkatársai számára a legmagasabb színvonalú képzéseket. Célunk folyamatosan színvonalas képzési programokat nyújtani Önnek és munkatársainak, melyeket azonnal használni tudnak napi munkájuk során.
Fontos számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük és az aktuális kihívásoknak megfelelővé tegyük képzési kínálatunkat, így örömmel vesszük igényeiket, visszajelzéseiket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

Folyamatosan a legmagasabb színvonalat nyújtani számunkra ezt jelenti:

 • Legmagasabb szintű tartalom

  Bármely területen akarja magát képezni, célunk a legaktuálisabb, legpontosabb tartalmak biztosítása Önnek. Termékmenedzserek és szakértők csoportja naprakészen figyeli a legújabb jogszabályváltozásokat és innovációkat annak érdekében, hogy azokat folyamatosan be tudják építeni képzéseink tartalmába.

 • Megfelelő ajánlat mindenki részére

  Szemináriumok, tanfolyamok, workshopok, online továbbképzések, konferenciák és személyre szabott kihelyezett képzések biztosítják az Önnek leginkább megfelelő formát a maximális üzleti siker érdekében. Széleskörű témakínálatunk számos formában található meg, így Ön ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelőt.

 • Kiváló előadók és szerzők

  A kitűnő minőség biztosítása érdekében előadóinkat és szerzőinket szigorú kritériumrendszer alapján kérjük fel. A saját területükön kiváló szakemberek több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek és többségük a versenyszférában is aktív gyakorlattal rendelkező szakember.

 • Gyakorlati megközelítés

  Képzési programunkat a valós, új kihívásoknak megfelelően állítjuk össze, ezért kérünk fel kiváló gyakorlati szakembereket előadóknak.

 • Szakértelem

  Több mint 17 éves működésünk során széles körű tapasztalatra tettünk szert képzések szervezése és összeállítása terén a legkülönfélébb piaci szegmensekben. Évente közel 1000 szakértő és cég bízza ránk munkatársai továbbképzését. Folyamatosan kiértékeljük és fejlesztjük képzéseinket, hogy Önnek mindig a maximumot nyújthassuk.

 • Segítség és tanácsadás

  Legyen szó tartalmi vagy technikai jellegű kérdésről, a helyszín megközelíthetőségéről, a megfelelő képzésforma kiválasztásáról, mindig ott leszünk Ön mellett és segítünk, így Önnek nincs más dolga, mint szakmai ismereteinek bővítésére és vállalkozásának sikerére koncentrálni.

A lap tetejére