ForumAkademia - Facebook

Szeminárium

9.00-10.30 Alapfogalmak, áttekintés a passzívházépítés elméletéről és gyakorlatáról

10.30-10.45 Kávészünet

10.45-12.00 Mi az építtető felelőssége a programadás során? Előkészületek, a legfontosabb döntések meghozatala

12.00-13.00 Ebédszünet

13.00-14.30 Mik a lehetséges buktatók és hogyan kerülhetjük el azokat? Mire figyeljünk a kivitelezés során?

14.30-14.45 Kávészünet

14.45-16.00 Minőség-ellenőrzés és a minősítés kérdései. Légtömörség-mérés, hőkamerás diagnosztika, beszabályozá-sok, utólagos monitoring. Megújuló források alkalmazásának mérlegelése.

Az áraink nettó árak. A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. Az előjelentkezési akció kivételével valamennyi kedvezmény független a jelentkezés időpontjától. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre. Az ár tartalmazza a kávészünetek költéségét.

Információ

Amennyiben a rendezvényhez kapcsolódóan technikai jellegű kérdése van,keresse Máder Ágnest a +36 1 273 2090-es számon vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 39.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére