ForumAkademia - Facebook

2 napos intenzív továbbképzés (1 nap elmélet+ 1 nap gyakorlat)

Program

1. nap

  • Bevezetés

Ebben a részben rövid fogalomtisztázás történik, illetve nagy vonalakban felvázolásra kerül a teljes projektfolyamat.

  • Ajánlatkészítés – ajánlatadás

A résztvevők megismerik az ajánlatadás jellegzetességeit és feladatait, az önköltségszámítás módszertanát egy projekten.

  • Projekttervezés

A résztvevők a költség és ütemtervezés elméleti alapjait ismerhetik meg, a jelenleg leghatékonyabb módszertanokat sajátíthatják el, és megvilágításra kerül az idő- költség- és árbevételterv szoros kapcsolatának rendkívüli előnye is.

  • Ütemtervezés

Az ütemtervezés jelentősége, története, technikai elemeinek bemutatása.

  • Havi tervezés jelentősége

Éves és havonkénti tervezés, havi termelés és költségadatok terv-tény összevetésének előnyei.

  • Vállalati és projekt cash flow elemzése
  • Építőipari kockázatok és claimek

A projekt kockázatainak felmérése és az intézkedési tervek időben történő felállítása kulcsfontosságú lehet egy projekt fedezete szempontjából. Kockázat fogalma, kockázati tényezők. Intézkedési tervek megfogalmazása.

2. nap

  • Gyakorlati szimuláció

Interaktív élményeken alapuló projektkövetés a gyakorlatban az első nap elméleti pontjai alapján.

Információ

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Máder Ágnes a +36 1 273 2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére