ForumAkademia - Facebook

2 napos intenzív képzés: egy nap elmélet + egy nap gyakorlat

2018. október 30-31. (kedd-szerda)

Szeminárium

Az építőipari beruházások egyik legnagyobb buktatója a projektek rendkívüli összetettsége, amely kiemelten nehéz feladattá teszi a megbízható költség- és ütemtervezést, valamint a projektek folyamatos követését. A nem megfelelő költség- és ütemtervezés, illetve a projektkövetés hiányosságai pedig komoly következményekkel járnak: a kezdetben kalkulált költségek és átfutási idők tarthatatlanná válnak, a projekt közben nehézkes az éppen aktuális állapot megállapítása, a cégek elesnek a többlet árbevételtől, kockázatkezelés híján a rendkívüli események készületlenül érik a projektet.

Mit tehetünk, hogy mind a projekttervezés, mind a projektkövetés valóban hatékonyan működjön, komoly pénzügyi megtakarítást érjünk el és cégünk versenyképességét is jelentősen növeljük? Intenzív képzésünkkel innovatív, valóban hatékony megoldást kínálunk a fenti problémára:

 

A két nap során egy teljes építőipari projekt modellezése megtörténik az ajánlatadástól az átadásig.

Minden szakaszban a jellemző és a gyakorlatban is működő projektmenedzsment módszertanokat sajátítják el a résztvevők. A képzés végén olyan szakmai anyaggal és eszköztárral a kezében távozik, melyeket képes lesz saját projektjeire is alkalmazni, ezáltal lehetősége nyílik kiépíteni saját projektkövető controlling rendszerét.

 

 • Részletes program (élő képzésnél):
 1. nap
 • Bevezetés
  Ebben a részben rövid fogalomtisztázás történik, illetve nagy vonalakban felvázolásra kerül a teljes projektfolyamat.
 • Ajánlatkészítés – ajánlatadás
  A résztvevők megismerik az ajánlatadás jellegzetességeit és feladatait, az önköltségszámítás módszertanát egy projekten.
 • Projekttervezés
  A résztvevők a költség és ütemtervezés elméleti alapjait ismerhetik meg, a jelenleg leghatékonyabb módszertanokat sajátíthatják el, és megvilágításra kerül az idő- költség- és árbevételterv szoros kapcsolatának rendkívüli előnye is.
 • Ütemtervezés
  Az ütemtervezés jelentősége, története, technikai elemeinek bemutatása.
 • Havi tervezés jelentősége
  Éves és havonkénti tervezés, havi termelés és költségadatok terv-tény összevetésének előnyei.
 • Vállalati és projekt cash flow elemzése
 • Építőipari kockázatok és claimek

A projekt kockázatainak felmérése és az intézkedési tervek időben történő felállítása kulcsfontosságú lehet egy projekt fedezete szempontjából. Kockázat fogalma, kockázati tényezők. Intézkedési tervek megfogalmazása.

 1. nap
 • Gyakorlati szimuláció
  Interaktív élményeken alapuló projektkövetés a gyakorlatban az első nap elméleti pontjai alapján.

 

 

Egyéb információ

Az áraink nettó árak. A részvételi díj tartalmazza az ellátás árát is.

Csoportos jelentkezési akció

Amennyiben egy cégtől többen jelentkeznek, a 2. fő 10%, minden további jelentkező 15% kedvezményt kap a részvételi díjból. A kedvezmények nem összevonhatóak, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe. A számlán a kedvezménnyel csökkentett összeg kerül feltüntetésre.

 

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Máder Ágnest a 273-2090-es számon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza. A képzés előtti 28. napig történő írásbeli lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés kezdete előtti 15. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás vagy a meg nem jelenés esetében is a teljes részvételi díj esedékes. Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés elmarad. Ekkor a részvételi díjat visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. A Kiadó a változtatás jogát fenntartja.

 

Aktuell keine offenen Termine oder nur als Inhouse derzeit verfügbar. Bitte kontaktieren Sie uns bei Interesse oder Fragen zu dieser Veranstaltung.
Részvételi díj: 89.900 Ft + áfa
Jelenleg nincs szabad időpont
A lap tetejére