Építőipar

Dr. Szakács György - okl. építészmérnök, okl. épületszigetelő szakmérnök, okl. zaj- és rezgéscsökkentési szakmérnök, építésügyi szakértő; gyakorlott oktató és átfogó ismeretekkel rendelkezik az épületenergetika, valamint a műszaki szabályozás területén mind a jogszabályok, mind a szabványok vonatkozásában. Dolgozott többek között a Magyar Szabványügyi Testületnél. Hosszú ideig oktatott a műszaki ellenőri szakképzésben és a MÉK, illetve az MMK továbbképzésein. Óraadó tanár a SZIE YBL Miklós Építéstudományi Karán. Az energetikai auditori vizsgafelkészítő tanfolyam oktatója.

Fischer Tamás - okl. épületgépész mérnök, igazságügyi szakértő, építési műszaki ellenőr. Munkái műszaki szakértésre, tervellenőrzésekre, felelős műszaki vezetésre, illetve műszaki ellenőrzésre terjednek ki. A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv tagja.

 

 

Dr. Gáts Andrea - ügyvéd, szabályozási szakjogász, a Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének főtitkára

 

 

Barkóczi Gergely - okleveles villamosmérnök, világítástechnikával foglalkozó abszolvált doktorandusz, villamos építési műszaki ellenőr

 

 

Hegedűs Annamária - okl. építészmérnök, szabályozási szakjogász. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Építészek Kamarájának tagja mint építész tervező és felelős műszaki vezető. A JNSZ Megyei Építész Kamara Etika-Figyelmi Bizottságának megválasztott tagja.

 

 

Dr. Papp Ferenc - Jogász, közel húsz éve dolgozik a közigazgatásban. Főként a jogalkotással, szabályozással foglalkozik; részt vett az építésügyi jogszabályok kidolgozásában. Jelen¬leg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársa, az építésügy iránti érdeklődése azonban továbbra is megmaradt.

 

 

Dr. Szalay Zsuzsanna - okl. építészmérnök, adjunktus, BME

 

 

 

Dr. Tóth Elek DLA - építőmérnök, vezető tervező, igazságügyi szakértő, a BME címzetes egyetemi tanára

 

 

 

Nagy Balázs - építőmérnök, energetikai szakmérnök, doktorandusz