ForumAkademia - Facebook

 

Bálint Pethő

Szervezetpszichológus, senior tréner, coach, selfmapping szakértő. Munka és szervezet szakpszichológus, HR szakember. Közel 2 évtizede dolgozik a szervezetfejlesztés, toborzás és kiválasztás, személyzetfejlesztés, területén belső vállalati HR szakértőként, külső és belső trénerként és tanácsadóként multinacionális nagyvállalati és non-profit környezetben egyaránt.


Elsősorban vezetői coachingot és kompetenciafejlesztő tréningeket tart, szervezetfejlesztéssel, folyamatfejlesztéssel, HR-fejlesztéssel foglalkozik, vezetőket és HR szakembereket képez.


Külsős előadóként és gyakorlati oktatóként dolgozik a Budapesti Corvinus Egyetemen és Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, több különböző BA, MA és posztgraduális képzésen, ahol elsősorban Humánerőforrás-menedzsment témákban tart előadásokat, workshopokat tréningeket: pl. Toborzás és Kiválasztás (interjútechnikák, kompetenciainterjúk, AC/DC módszertan), vezetőfejlesztés módszertana, tehetségmenedzsment, HR rendszerek és eszközök.


Módszertani képzettség: Munka és szervezet szakpszichológus, Selfmapping, pszichodráma, TA, szomatodráma, autogén tréning, szervezetdiagnosztika, munkapszichológiai vizsgáló eljárások, GPOP/MBTI.   


Az előadó aktuális eseményei

Az előadó korábbi eseményei
Interjúztatási technikák és online munkaerő-toborzás
Interjúztatási technikák és online munkaerő-toborzás

A lap tetejére